KLKKS

Kesäpäivät 2019

29.7.2019 10:00

Kesäpäiville osallistui tänä vuonna runsaasti harrastajia niin ammuntakilpailuun kuin rosvopaistiaterialle.

Haulikkokisaan osallistui pitkälle toistakymmentä kiekonmurskaajaa. Tommi lönnqvist voitti selvällä piste-erolla 42 seuraavaksi tulleen Rauno Eerolan pistein 31. Kolmanneksi sijoittui Heikki Leppänen jolle pisteitä kertyi 28.

Välipalaksi grilliin Takaladon lihan ja kalan makkaroita ja tietysti pannukahvit ja pullaa. Puheenjohtaja otti ohjat ja niin käynnistyi seuraava kisa. Noutolintuja kätkettiin maastoon 5 kpl ja suoritukset aloitettiin nuortenluokan koirilla. Luokassa kisaili 5 koiraa, joista parhaimman noutosuorituksen teki lkssu Seppo ohjaajanaan Tiina Puhakka. Seppo nouti 3,5 lintua. Avoluokassa kisasi 6 koiraa. Kaikki viisi lintua säädetynajan puitteissa nouti kaksi koiraa, joista voittajana palkittiin nopeimman suorituksen tehnyt kkssu Otto ja Riikka Soikkeli. Toiseksi tuli Bren Hevi ja Timo Korhonen. Veteraaniluokassa oli kolme koiraa, joista palkinnon sai kkssn Rellu ja Risto Kilpi. Myös Rellu nouti viisi lintua säädetyssä ajassa.

Jyrki Forsman veti vesityötreeniä halukkaille ja halukkaita piisasi jonoksi asti.

Vesikielellä odotettiin montusta kaivettua rosvopaistia, jonka valmistelut tehokaksikko R&R Rokka ja Rongas oli jo edellisenä päivänä aloittaneet. Monttuun oli upotettu lammasta, possua, hirveä, kaurista ja herkullisia vihanneksia eri muodoissa. Puna-ja valkoviinin kera edellämainitut maistuivat suussasulavalta. Kaunis sää helli osallistujia pienen tuulenvireen puhaltaessa.

Sunnuntai aamusta paikalle saapui ylituomari Heikki Nygrén joka tuomitsi alkavat vesityökokeet. 

Mukava viikonloppu...ensivuonna uudestaan. Kiitos vielä kaikille yhteisen viikonlopun eteen vaivaa nähneille !!!

Lähetä uutinen
<< Takaisin